Clientii o fac praf pe Floarea Leonida! Vezi de ce nu sunt multumiti cei care fac sex pe bani cu “gimnasta porno”WOWbiz.ro a anuntat, pe 15 ianuarie, ca Floarea Leonida s-a intors la treaba in Germania, dupa o scurta vacanta in Romania. Fosta gimnasta si-a schimbat numele “de scena” ca sa nu mai fie gasita de jurnalisti. “Ina din Spania” a devenit “Cristin” si si-a blurat fata in fotografii. Totusi, clientii au identificat-o si au continuat recenziile pe forumul destinat pentru “Ina din Spania”. Concluzia? Floarea Leonida tot nu-si satisface clientii.
Floarea Leonida a revenit printre prostituatele din Germania pe 15 ianuarie 2013, dupa o vacanta petrecuta in Romania. Chiar din prima zi, Floarea a trecut la treaba si si-a postat anuntul pe mai multe site-uri de profil, dar sub un alt nume, “Cristin”. Clientii bordelurilor si-au dat imediat seama ca este vorba de “Ina din Spania” si au semnalat acest lucru pe mai multe forumuri pe care se dezbat prestatiile curvelor din Germania.

N-a durat mult pana cand primul client a povestit experienta cu Floarea Leonida. Pe 6 februarie, un utilizator a scris: “Am mers la ea… din pacate. Am platit 50 de euro pentru 15 minute de sex in maxim doua pozitii. Dupa ce am vrut sa schimb si a doua pozitie, pentru ca nu-mi placea cum se misca deasupra, a inceput sa strige ca nu si mi-a zis sa ies afara daca nu-mi convine. Am reusit s-o calmez si am continuat asa. A fost oribil! E clar ca uraste ceea ce face si cred ca uraste barbatii!”.
mai multe detalii aici

This entry was posted in Bordel, Bordel Germania, Floarea Leonida. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *