Floarea Leonida s-a ÎNTORS la BORDEL cu oferta diversificatăFosta gimnastă Floarea Leonida nu a renunțat la cea mai veche meserie din lume și s-a întors pe baricade.
Potrivit site-ului nefiltrat.ro, românca poate fi găsită acum la un bordel din orașul bavarez Ingolstadt, lângă Munchen. Bordelul la care “€œIna din Spania”, așa cum se prezintă Floarea Leonida clienților, se numește Erotik Oase și, deși nu este foarte mare, este cunoscut de amatorii de sex din toată Germania.

Se pare chiar că fosta gimnastă și-a diversificat oferta. În afară de sex oral, normal, masaj la duș, 69 sau striptease, Floarea Leonida a inclus printre serviciile sale show-urile lesbi, alături de una sau mai multe partenere. Mai mult, românca se oferă să-și excite clienții prin jucarea unor roluri sexy. Spre exemplu, în schimbul a 100 de euro pe oră, fosta gimnastă poate fi secretara ta personală sau o asistentă medicală nebunatică.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/floarea-leonida-intors-bordel-oferta-diversificata-uite-face-100-euro-417574.html#ixzz2tryg69NY

floarea-leonida-prostitutie-germania-gimnasta_c3c5ccd43d

This entry was posted in Floarea Leonida, Gimnasta Porno, Prostituata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *