FLOAREA LEONIDA, VESTE PROASTĂ pentru CLIENȚII SĂI DE LA BORDEL!După ce a schimbat mai multe bordeluri în Germania, Floarea Leonida (26 de ani) s-a relocat în Viena (Austria), într-un cartier destinat prostituţiei. Fosta gimnastă nu a vrut să facă sex pe bani de Sărbători şi şi-a luat concediu, după care a revenit în România. “La muncă” se întoarce pe 6 ianuarie.
După ce a schimbat mai multe bordeluri în Germania, Floarea Leonida (26 de ani) s-a relocat în Viena (Austria), într-un cartier destinat prostituţiei. Fosta gimnastă nu a vrut să facă sex pe bani de Sărbători şi şi-a luat concediu, după care a revenit în România. “La muncă” se întoarce pe 6 ianuarie. După ce s-a aflat că Floarea Leonida face sex pe bani, fosta compotentă a lotului feminin de gimnastică al României s-a mutat dintr-un bordel în altul, pentru a-şi ascunde urmele.

Românca şi-a găsit liniştea în luna iulie, când a părăsit Germania pentru Austria. De atunci, Floarea Leonida activează într-un bordel din Viena.
Mai nou, şi-a luat numele de Inna

Chiar dacă şi-a schimbat numele de scenă în Inna, după cel al celebrei cântăreţe, serviciile oferite de fosta gimnastă sunt aceleaşi, iar clienţii au rămas nemulţumiţi de prestaţia Floarei.

După câteva luni în care a tras din greu să strângă bani, Inna s-a hotărât să postească, astfel că şi-a luat concediu de la jumătatea lunii decembrie până pe 5 ianuarie şi a revenit în România.

Cei care doresc să o viziteze după ce se întoarce la bordel îşi pot face deja rezervări. Adresa, numărul de telefon şi aspectul camerei pot fi găsite pe internet, pe site-ul bordelului. De asemenea, austriecii i-au făcut româncei un nou set de poze profesionale, care-i servesc drept prezentare.
Floarea Leonida îşi va petrece noaptea dintre ani într-un club de fiţe din Bucureşti, alături de un grup de prietene, aşa cum a procedat şi anii trecuţi. Fosta gimnastă va părăsi România pe 5 ianuarie, iar de luni, 6 ianuarie, va începe munca.
50 €, cel mai mic preţ

O vizită intimă la Floarea Leonida costă cel puţin 50 de euro. Acesta e tariful minim practicat în bordelul în care lucrează românca. În regulament e specificat faptul că preţul pentru serviciile alese se poate negocia, dar nu poate scădea sub 50 €.
Adevărata Inna munceşte azi

Dacă Floarea “Inna” Leonida a ales să nu presteze de Sărbători, fiind mulţumită cu ceea ce a strâns în cursul anului din prostituţie, cântăreaţa Inna, cea care a făcut celebru acest nume în toată lumea, va încasa de Revelion 15.000 de euro pentru un spectacol de maximum o oră.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/floarea-leonida-luat-concediu-bordel-476903.html#ixzz2trvy2KBv

This entry was posted in Bordel, Bordel Germania, Floarea Leonida, Gimnasta Porno, Prostituata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *