Fosta gimnastă Floarea Leonida, PROSTITUATA DE LUX din GermaniaINCREDIBIL! Floarea Leonida (25 de ani), argint cu echipa feminină de gimnastică a României la Mondialul din 2003 şi la Europenele din 2006, practică cea mai veche meserie din lume: prostituţia! Dezvăluirea şocantă, cum că fosta sportivă se vinde pe bani pentru a supravieţui, a luat pe nepregătite lumea sportului de la noi. ”Noi ştiam că e antrenoare de fitness la un club din Germania”, a spus Silvia Stroescu, fostă colegă în lotul naţional de gimnastică al României.
Floarea a renunţat la sport în 2008. ”Toată lumea ştia că a plecat în Germania, să lucreze ca antrenoare la o sală de fitness”, a povestit fosta colegă Silvia Stroescu. Din toamna aceluiaşi, dezamăgită de viaţa plină de lipsuri, Floarea Leonida a ales altă viaţă. S-a rupt de apropiaţii, inclusiv de familie, care habar n-avea cu ce se ocupă, şi-a luat numele de scenă ”Ina” şi a început să se ”producă”.

DETALII INCENDIARE despre gimnasta Florea Leonida, care se prostituează în Germania

Floarea Leonida a lucrat în bordeluri din Munchen, Augsburg, Rosenheim şi acum în Neu-Ulm, fiind foarte solicitată de clienţi, iar pozele ei circulă la liber pe site-urile care prezintă prostituate de lux de pe teritoriul Germaniei.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/leonida-prostituata-germania-412305.html#ixzz2ts0TjWsO

This entry was posted in Bordel, Bordel Germania, Floarea Leonida, Gimnasta Porno. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *