Prostituata Floarea Leonida, acuzata ca si-a momit colegele in GermaniaDupa ce a ajuns prostituata in Germania si Austria unde lucreaza prin rotatie la diferite bordeluri, fosta gimnasta Floarea Leonida e acuzata ca incearca sa-si momeasca fostele colege pentru a i se alatura.
Dupa ce s-a retras din activitatea de gimnasta de performanta, Floarea Leonida, fosta componenta a lotului olimpic, a luat calea strainatatii. Dar nu pentru a antrena sau a face demonstratii, asa cum au procedat multe dintre colegele ei de lot, ci pentru a practica cea mai veche meserie din lume: prostitutia. Totul intr-un cadru oficial. Adica in bordeluri. Povestea a fost publicata in mass-media din tara, dar nu a deranjat-o catusi de putin pe Floarea Leonida, care si-a vazut in continuare de treaba.
Floarea, intr-o fotografie in care este prezentata pe site-ul unui bordel din Germania

Doar ca, de curand, o informatie bomba vine sa aduca in actualitate intreaga poveste. WOWbiz.ro a aflat de la o fosta colega de-a Floarei Leonida, care a tinut insa sa-si pastreze anonimatul, ca aceasta i-a propus sa vina alaturi de ea in Germania, chipurile, pentru a lucra impreuna la o sala de fitness. “Asta era de fapt masca sub care se ascundea ea. Spunea tuturor ca lucreaza la o sala de fitness in Germania, cand de fapt ea facea prostitutie. Acum realizez ce s-ar fi intamplat daca as fi fost credula si as fi dat curs ideii ei. Probabil ca ajungeam sa fiu sechestrata acolo si obligata sa ma prostituez. Poate ca ea face parte dintr-o retea, iar sefii ei incercau sa o convinga sa racoleze si alte fete cu nume, de pe urma carora ar fi scos bani frumosi. Cand a explodat scandalul in Romania si am aflat ce face de fapt in Germania am fost socata. Nu-mi vine sa cred ca Floare, asa cum ii spuneam noi, a ajuns sa faca acest lucru. Pacat de ea!”, a precizat fosta colega a Floarei Leonida.
click aici pt a citi stirea intreaga

This entry was posted in Bordel Germania, Floarea Leonida, Gimnasta Porno. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *