Un client de-al Floarei Leonida povesteşte TOTFloarea Leonida arată senzaţional, dar unii clienţi nu sunt mulţumiţi de prestaţia ei la pat. Forumurile sunt pline cu tot felul de comentarii la adresa româncei.
Pe forumul site-ului german Lusthaus, un fost client de-ai Inei, numele pe care îl foloseşte Floarea Leonida, povesteşte ABSOLUT TOT ce a făcut cu aceasta în cele 30 de minute de sex.

La început, bărbatul voia să facă sex cu italianca Diana, dar aceasta nu era disponibilă astfel încât a dat cu ochii de minunea care părea să fie Ina. Foarte frumoasă, cu un trup de invidiat, părea o puştoaică de 16 ani. “Avea fundul atât de tonifiat, încât era să îmi rup o unghie”, a povestit bărbatul pe forum. Totul părea perfect, până când au trecut la acţiune. Atunci nu i-a mai convenit nimic. “Am încercat să facem sex în poziţia Rock’n’Roller (n.r. – poziţia misionarului, doar că femeia stă cu picioarele în sus) dar nu a vrut, a spus că ea nu face sex în poziţia asta. I-am propus altceva, iar a refuzat, până la urmă am făcut-o pe la spate, dar îţi pierea tot cheful pentru că îşi ţinea o mână la păsărică”, a povestit clientul Floarei Leonida.

Printre altele, bărbatul a fost dezamăgit şi a spus că nu va mai apela la serviciile ei în viitor, recomandându-le şi altor bărbaţi să o evite pe Ina, care spune că e din Spania, nu din România.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/floarea-leonida-sex-prostituata-germania-bordel-412668.html#ixzz2trzvmwz4

This entry was posted in Bordel, Bordel Germania, Floarea Leonida. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *